fredag den 16. november 2012

Pain, Value proposition og Jury

Produkt: Bosch ovn

Pain:Pain er det behov eller ønske kunden har om at få produktet i dette tilfælde en Bosch ovn.
Pain er både negativ smerte og positiv smerte.

Negativ smerte er kunden som virkelig har brug for produktet.
En kok skal bruge en ovn for at kunne lave sit arbejde, ,men det behøver ikke nødvendigvis at være en Bosch ovn.

Positiv smerte er kunden som har et ønske om at få produktet.
Det kan være en person der synes at Bosch ovnen har et flot design og derudover har nogen gode funktioner. Det er en positiv smerte fordi det er ikke er nødvendigt at det er en Bosch ovn, men kunden vil gerne have den fordi den matcher dens behov.  

Kokken skal bruge ovnen for at tjene sine penge og gøre sit job, og det er derfor i kokkens tilfælde Need to have. Men i dette tilfælde er det en specifik Bosch ovn, og derfor er det ikke Need to have, fordi det ligeså godt kunne være en anden ovn.

Kunden skal ikke bruge en Bosch ovn for at lave mad, men derfor har den kunden stadig et brændende ønske om at få en fordi der er flere forskellige ting Bosch ovnen har som kunden gerne vil have. Men hvis kunden har brug for at lave mad i ovn behøves det ikke nødvendigvis at være en Bosch ovn. Derfor er det Nice to have for den kunden.


Value proposition:Value proposition er det produktet gør som skaber værdi for forbrugeren. Bosch
ovnen kan varme maden, og skaber mange flere madmuligheder for forbrugeren. Derudover kan det være Bosch ovnen har et flot design som passer til resten af kundens køkken.


Jury:Forbrugeren skal vurdere hvor godt Bosch ovnen fungere.
Bliver den varm hurtigt nok. Har den tilstrækkelige funktioner, og det passende design til at leve op til forbrugerens behov.




Elmer


4 kommentarer:

  1. Det er fandeme ikke i orden Elmer. Jeg synes du er meget kortfattet i din argumentation, og lever derfor heller ikke helt op til opgavekravene.
    Better luck next time ;-)

    SvarSlet
  2. Ja, det er sgu ikke studenterhuen der trykker!

    SvarSlet
  3. rolig gutter. det okay drengen

    SvarSlet